Numele meu este Doru Miravițchi Alexandru sunt investitor și antreprenor și pot spune că investind multă pasiune am fondat DMA GROUP, format din companii care activează în următoarele domenii: alimentație, construcții, activități sportive, pază și protecție, consultanță în investiții și afaceri, transport internațional și publicitate. Totodată consider că e important să ne asumăm și resposabilitatea față de societate.

Am ales să susțin educația, prin crearea Fundației DMA, pentru că îmi doresc ca elevii să-și valorifice potențialul într-un mediu adecvat cu instrumente de lucru moderne, care să ajute la imbunătățirea calității procesului de formare a acestora.

Prin proiectele Fundației DMA, dorim să oferim tinerilor posibilitatea de a se perfecționa într-un sistem educațional bazat pe valori și performanță. Suntem alături și de profesori, în inițierea elevilor spre a deveni oameni de carieră și de succes.

Doru Miravitchi Alexandru

https://www.facebook.com/dorumiravitchi/

Fondator DMA Group

Cine suntem

Fundația DMA este o organizație Non-Guvernamentală și caritabilă, care urmărește să investească în educație.

Suntem încrezători că prin voință și implicare putem contribui la dezvoltarea unei societăți mai bune, mai echilibrate, oferindu-le copiilor șansa de a se forma într-un mediu educațional adecvat.

De aceea, un proiect important pentru noi este să utilăm cât mai mai multe școli din România cu material didactic, table inteligente,  instrumente de lucru moderne, ca tot mai mulți copii sau chiar generații să aibă acces la ele.

Timpul, energia, talentul, entuziasmul, cunoștiințele și abilitățile dumneavoastră pot fi valoroase și nespus de utile pentru cei din jurul nostru.

Alătură-te echipei noastre ca membru și vom încerca împreună, să realizăm proiecte educative menite să ajute în dezvoltarea armonioasă a copiilor.

 

Pe cine susținem

Prin proiectele noastre cu specific educațional, urmărim facilitarea accesului la educație, îmbunătățirea calității procesului de formare a elevilor, oferirea instrumentelor de lucru atât în școli, cât și în proiecte individuale.

Aceștia reprezintă primii pași ai fundației, dintr-un demers pe termen lung de susținere și promovare a educației.

Fundația DMA, dezvoltă programe în domeniul educației, destinate atât elevilor cât și tinerilor care se pregătesc să urmeze o carieră sau să-și înființeze o companie și oferă burse de merit studenților cu rezultate academice notabile.

Copiii sunt o sursă inepuizabilă de idei, concretizate în cele mai neașteptate creații de orice natură ar fi ele. Susținem și dorim stimularea creativității acestora în activități extracurriculare, devenind o prioritate a actului educativ, în măsura în care se valorifică potențialul neexploatat al copilului.

Parteneri

adminDespre noi