CUM TE POȚI IMPLICA?

VOLUNTAR Ești o persoană activă, ambițioasă și altruistă, alătură-te și fii parte din echipa noastră. Dacă ați identificat un proiect de suflet, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și împreună îl putem realiza.
FII MEMBRU Experiența ta, ca membru la Fundația DMA, poate fi una semnificativă și plină de satisfacții atât pentru elevii și tinerii pe care îi susținem, cât și pentru tine. Avem multe proiecte frumoase finalizate și unele și mai frumoase în derulare.
DONEAZĂ Împreună putem realiza multe proiecte menite să aducă schimbări în viața elevilor și a profesorilor!

Testimoniale

“Implicarea Fundaţiei DMA în proiecte cu caracter educativ care vin în sprijinul şcolii şi al comunităţii înseamnă un înalt grad de conştiinţă civică pe care-l dorim împărtăşit şi preţuit de cât mai mulţi care să vă urmeze exemplul. Felicitări Fundaţiei DMA !

    În numele Liceului de Arte (actualmente deja Colegiul de Arte Baia Mare ) sunt obigat să mulţumesc pentru sprijinul acordat de Fundaţia DMA în ceea ce priveşte punerea în valoare prin înrămare a unui număr de 25 de lucrări dimensiunea 100/70, reprezentative pentru activitatea didactică desfăşurată în domeniul artelor vizuale din liceul nostru. Lucrările au fost realizate de elevi dintre care unii  au devenit deja artişti recunoscuţi şi de valoare confirmată sau  alţii care sperăm că sunt pe cale să devină. Dorim ca această colaborarare deosebită dintre Fundaţia DMA şi Colegiul de Arte Baia Mare, privind pregătirea vocaţională artistică să se desfăşoare în continuare şi să se diversifice prin proiecte care vor fi la fel de utile şi de succes.”

Feldman Felix

Director adjunct, Liceul de Artă

„Proiectele educaționale pe care știm că le aveți sunt de anvergură, inteligente și în mod clar nu pot fi susținute de instituțiile de învățământ. Foarte important este faptul că înainte de a începe un proiect ați discutat cu cei din conducerea instituțiilor despre concordanța dintre oportunitățile pe care le puteți oferi și nevoile școlii. Derularea colaborării noastre cu Fundatia DMA a fost impecabilă si reacția a fost deosebit de pozitivă nu doar la elevi ci și la profesori. Ambele dotări sunt perfect funcționale și sunt utilizate”

   

Cristian Heuberger

Director, Colegiul Gh. Șincai

„Fundația DMA este pentru mine o dovadă vie că încă mai există oameni interesați, implicați și dornici de a investi cu adevărat în educație. Este de apreciat faptul că cineva privește spre viitor și dorește să facă o schimbare și am tot respecul pentru toți cei implicați.

Sunt foarte fericită și entuziasmată în același timp pentru că am reușit să câștig acest concurs în valoare de 10.000 RON, deoarece sunt convinsă că tot ceea ce a însemnat pentru mine clasa mea, acum va avea o altă definiție: materiale didactice noi, activități realizate cu un mai mare succes și o atmosferă mult mai plăcută. Mulțumesc Fundației DMA pentru această șansă oferită și pentru bucuria care o simt alături de copilașii clasei mele!”

Ionela Mureșan, Învățătoare liceul Teologic Penticostal Baia Mare

Câștigătoarea concursului: “Asociația DMA Susține educația”

Experiența ta, ca membru la Fundației DMA , poate fi una semnificativă și plină de satisfacții atât pentru elevii și tinerii pe care îi susținem, cât și pentru tine.

Parteneri

adminImplică-te