16

Companii

15

Orașe

> 300

Angajați

> 1 000 000

Clienți mulțumiți

CARIERĂ ÎN DMA GROUP

Povestea noastră a început din dorința de a construi proiecte frumoase alături de oamenii care înțeleg necesitatea investițiilor, care au nevoie de o linie pe care să o urmeze în propriile afaceri, dar și pentru cei care caută un sprijin pentru o viață mai bună.

Suntem o companie cu o viziune creativă și îndrăzneață asupra viitorului, cu o politică organizațională centrată pe om, pentru valorificarea și dezvoltarea lui profesională. Suntem orientați către creștere continuă și cele mai bune rezultate, oferind întotdeauna sprijin, provocări și ocazii pentru autodepășire.

Evoluția profesională a fiecărui angajat se concretizează în succes în funcție de pasiunea și responsabilitatea pe care fiecare o investește în munca sa.

Vreau să aplic

Așteptăm cât mai curând CV-ul tău pe adresa recrutare@dmagroup.ro.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon

+40 755 130 000.


Dacă nu regăsești în lista de mai jos postul dorit, dar vrei să participi în proiectele DMA, contactează-ne pentru a discuta mai multe detalii despre cum putem colabora.

LOCURI DE MUNCĂ

Full Time
Baia Mare
Posted 4 ani ago

Candidatul ideal Studii universitare absolvite cu diplomă de licentă în domeniul economic, tehnic sau juridic Experienţă relevantă în consultanţă, management sau în activitatea de conducere a unor societăţi comerciale din sectorul privat Gândire strategică, planificare, organizare și capacitate de a lua decizii, analiză și comunicare Candidatul este familiarizat cu cerinţele guvernanţei financiare şi cu practicile

Read More

DMACariere