Alege să investești în business-uri care se dezvoltă sănătos,

pentru beneficii financiare de durată.

invest@dmagroup.ro | 0744 551 104

Știți că investițiile înseamnă prosperitate și doriți să vă plasați banii în companii sau produse cu potențial.

DMA Invest a fost creat pentru a vă oferi consultanță în identificarea afacerilor și produselor, care vă pot aduce confortul financiar de care aveți nevoie. Vă vom ajuta să vă plasați banii în companiile locale sau cele listate la cele mai mari Burse de Valori din lume, în spatele cărora există un concept de business inteligent și care se dezvoltă sănătos, astfel încât investiția făcută să vă aducă beneficii financiare de durată.

Dacă sunteți iubitori de artă, vă vom ghida în selectarea pieselor sau a artiștilor în care merită să investiți. Obiectele de artă au fost dintotdeauna o investiție bună, iar cei care au știut să identifice piesele valoroase s-au dovedit a fi niște vizionari.

Resursele naturale pot fi o investiție de succes, dacă știi când să alegi momentul potrivit pentru a cumpăra aur, argint, cupru sau petrol. Noi inspectăm în permanență piețele, analizăm evoluția factorilor care influentează prețurile resurselor naturale și știm să le spunem clienților noștri unde și când să investească, pentru a-și crește profitul.

DMADMA Invest