• articol-deschidere-_pep.jpg

  Deschidere restaurant Pep&Pepper – Shopping City Galați 2019

  DMA Tasty Food face parte din DMA Group, holding deţinut de omul de afaceri Doru Miraviţchi, cu activităţi în diferite domenii: alimentaţie, construcţii, sport, pază şi protecţie, consultanţă în investiţii şi afaceri, transport internaţional şi publicitate. Totodată, resposabilitatea faţă de societate este activă prin susţinerea educaţiei, în proiectele Fundaţiei DMA. Din acest grup de firme face parte şi DMA Quality Food, cel mai important francizor Salad Box din România.

  DMA Tasty Food a deschis la începutul lunii martie 2019, primul restraurant Pep&Pepper în incinta Shopping City Galați, zona food court.

  Și tot ca o noutate, am inițiat serviciul de delivery, pe raza orașului Galați.

  Conceptul Pep&Pepper promovează ideea de home-style cooking, bucătarii pregătind pe loc fiecare porție.

  Meniul are la bază preparate din carne de pui și vită lăsate la macerat și condimentate cu un amestec special creat de bucătarii noștri, pentru a aduce un maxim de savoare produselor.

  Conceptul Pep&Pepper este unul simplu. Oferim o masă sănătoasă, care este alcătuită din trei componente de bază: proteină (pui și vită), carbohidrați (paste, orez), vitamine și minerale (salate), toate acestea, în proporții și cantități potrivite, lăsându-ți o senzație de „mai vreau” 😊

  După succesul locației Pep&Pepper din incinta Shopping City Galați, DMA Tasty Food pregătește deschiderea următoarelor restaurante în țară.

  >>> citeste mai mult
  DMADeschidere restaurant Pep&Pepper – Shopping City Galați 2019
 • articol-deschidere.jpg

  Deschidere restaurant Taksim – Shopping City Galați 2019

  Anul 2019 aduce pentru iubitorii mirodeniilor orientale un restaurant cu specific turcesc.

  Astfel, restaurantul Taksim „Arome din Istanbul” și-a deschis „porțile” la începutul lunii martie la Shopping City Galați.

  Locația Taksim, te duce cu gândul la lumea orientală, prin decorurile unice, relizate din cupru, piatră naturală și crom, iar designul și finisajele oferă un aspect de lux.

  Conceptul Taksim are la bază ideea de a oferi mâncăruri sănătoase și gustoase la cele mai bune prețuri. Ingredientele primare precum condimentele, legumele uscate, sosurile speciale, gama de nuci și multe alte produse sunt importate în mod regulat din Turcia, pentru a menține aromele originale ale conceptului de la Istanbul.

  Ca meniu, Taksim oferă o gamă foarte variată de produse culinare, bucătarii gătind în fiecare zi între 18 și 25 de sortimente diferite de alimente complexe. Schimbarea zilnică a meniului menține dinamica acestor locații.

  Alături de noi, descoperi cele mai bune preparate cu specific turcesc: de la gustoasele baclavale, gullac, preparate pe bază de carne de vită sau pui și inconfundabilul ayran, până la mâncăruri gătite.

  Ideile fundamentale după care funcționăm sunt: natural, tasty & healthy!

  Și tot ca o noutate, am inițiat serviciul de delivery, pe raza orașului Galați.

  Ne găsiți în incinta Shopping City Galați, zona food court.

  >>> citeste mai mult
  DMADeschidere restaurant Taksim – Shopping City Galați 2019
 • SB2.jpg

  DMA Quality Food inaugurează un restaurant Salad Box în Sibiu

  DMA Quality Food este cel mai important francizor Salad Box din România, iar cel mai recent inaugurat este restaurantul din incinta Shopping City Sibiu.

  Salad Box s-a născut din dorința de a promova un stil de viată sănătos și de a oferi o alternativă mâncării de tip fast-food, prin rețeaua de restaurante din întreaga țară.

  Produsele de calitate, realizate din ingrediente proaspete, asezonate cu cele mai gustoase dressinguri, au fost garanția unui produs care împacă și cei mai pretențioși gurmanzi. Varietatea de ingrediente oferă clienților posibilitatea de a-și compune propria salată. Secretul gustului? Atenția cu care este preparată fiecare salată.

  Pe linie de deserturi, restauranul Salad Box oferă o variantă excelentă între sănătos (iaurt grecesc sau semințe de chia) și dulce (fructele proaspete sau în gem).

  De la înființare și până în prezent, DMA Quality Food a deschis un număr mare de restaurante la nivel național, în locații din incinta mall-urilor.

  Locații Salad Box: Baia Mare (Vivo Mall), Oradea (Lotus Center), Arad (Atrium Mall), Alba Iulia (Alba Mall), Ploiești (Afi Palace), Ploiești (Shopping City), București (Afi Palace), Tg- Mureș (Promenada Mall), Tg. Jiu (Shopping City), Pitești (Pitești Mall), Galați (Shopping City), Brăila (Brăila Mall), Sibiu (Shopping City Mall)

  >>> citeste mai mult
  DMADMA Quality Food inaugurează un restaurant Salad Box în Sibiu
DMAEvenimente și Noutăți